Haiglajuhid: keegi pole erakorralise abita jäänud

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Allikvee.
Ralf Allikvee. Foto: Toomas Huik

Täna toimunud abilinnapeade Merike Martinsoni ja Taavi Aasa juhtimisel Ida-Tallinna ja Lääne-Tallinna keskhaigla ühendatud nõukogude koosolekul kinnitati, et streigi tõttu pole ükski haige jäänud erakorralise abita.

Koosolekul kuulati ära keskhaiglate juhatuse esimehed, kes andsid ülevaate arstiabi kättesaadavusest streigi ajal ja streigi mõjust finantsolukorrale haiglates. Kahe keskhaigla eeldatav saamata tulu seni kestnud streigi tõttu on kokku 800 000 eurot.

Kümme päeva kestnud streigi jooksul on ära jäänud Ida- Tallinna keskhaiglas 6090 plaanilist visiiti ja 73 plaanilise haige hospitaliseerimine haiglasse. Sama ajavahemiku jooksul on Lääne- Tallinna keskhaiglas ära jäänud 3823 plaanilist visiiti ja 30 plaanilise haige hospitaliseerimine haiglasse. Abilinnapea Merike Martinsoni sõnul informeerivad haiglajuhid nõukogusid arstiabi osutamise olukorrast jooksvalt. Haiglate nõukogud kogunevad uuesti kahe nädala pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles