Maapoe juhataja: taara kaob pandipakendis ära

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taara-automaat.
Taara-automaat. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Laitse kaupluse juhataja Elvira sõnul kaob OÜ Eesti Pandipakendis tihti ära kotitäie jagu taarat, mille eest jääb raha saamata. Pandipakendi juhataja väitel saadetakse neile kasutuskõlbmatuid purke.

Kaupluseproua räägib Õhtulehele, kuidas talle ei mahu pähe, miks näiteks juulis osutus tervelt 63 pudelit kasutuskõlbmatuks, tema on oma klientidele selle eest ju raha andnud.

«Suure tõenäosusega on tegemist suvisel tipphooajal ette tulnud olukorraga, kus kotile kleebitud kauplusepõhine kleebis oli kahjustunud,» selgitab Pandipakendi juhataja Rauno Raal. Tema sõnul lahendatakse kõik kaebused alati kaupmehe kasuks.

Üldise olukorra kirjeldamiseks lisab Raal: «Liialt tihti saadavad kauplused meile süsteemi mõistes kõlbmatuid pakendeid, mis ei kuulu pandi alla, aga ka pakendeid, mis on sõna otseses mõttes laiaks litsutud.» Ekstreemsetel juhtudel on saadetud asutusse ka aknapesuvedeliku kanistreid, lõunasöögi salatikarpe jms.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles