Hansaplant aitab taas leida sinu toataimele uue kodu

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Botaanikaaia toataimede näitus.
Tallinna Botaanikaaia toataimede näitus. Foto: Laura Oks / Postimees

Aianduskeskus Hansaplant kogub kolmandat aastat heategevuskampaania raames kokku inimeste toataimed, et need teistele huvilistele ja abivajajatele laiali jagada.

«Kui sul on toataimi, keda sa enam ei vaja või nad lihtsalt enam ei mahu sinu koju, siis rõõmusta nendega teisi! Too taimed alates 15. oktoobrist aianduskeskuse Hansaplant kassasse. Meie aednikud vaatavad taimed üle ning turgutavad neid vajadusel. Seejärel viiakse nad uude koju,» seisab aianduskeskuse koduleheküljel.

Hansaplant rõhutab, et oluline on taimi tuues neid külma eest kaitsta. «Isegi pluss viis kraadi võib taimele transportimisel hukatuslikuks saada. Kaitseks külma eest võiks taime näiteks paberisse mässida.»

Soovist ise taimele uut kodu ja hoolitsust pakkuda, tuleb teada anda aadressil info@hansaplant.ee. Samuti võib teada anda asutustest ja peredest, kelle elu toataim rõõmsamaks muudaks.

«Kaks aastat tagasi alguse saanud toalillede kogumise heategevuskampaania on saanud eelnevatel aastatel mitmete lasteaedade, koolide ja hoolekandeasutuste poolt üle Eesti väga sooja vastuvõtu.Täname kõiki, kes on oma sooja panuse andnud!» lisab aianduskeskus.

Taimede kogumine toimub 15. oktoobrist 31. oktoobrini aianduskeskuses Hansaplant.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles