Paet: Eesti ettevõtjate huvi Mehhiko vastu kasvab

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Paet
Urmas Paet Foto: Stanislav Moshkov / Den za Dnjom

Välisminister Urmas Paet allkirjastas Mehhiko rahandusministri José Antonio Meade Kuribreñaga Eesti ja Mehhiko topeltmaksustamise vältimise ning maksudest hoidumise tõkestamise lepingu.

«Eesti on  huvitatud majandussidemete tugevdamisest praeguse maailma juhtivate tööstusriikide G20 eesistuja ning üle 100 miljoni elanikuga Mehhikoga,»ütles Paet. «Leping on üks võimalus majandussuhete edendamise hõlbustamiseks.“

Kohtumisel Mehhiko väliskaubanduse, investeeringute ja tehnoloogia koja  esindajatega ütles Paet, et Eesti ettevõtjate huvi Mehhiko vastu on kasvav. «Peame oluliseks otsekontaktide sisseseadmist Eesti ja Mehhiko kaubandus- ja tööstuskodade vahel ning vastastikuseid äridelegatsioonide visiite,»märkis Paet.

Paeti sõnul on Eesti IT-ettevõtete senised kogemused Mehhikos tegutsemisest head. «Loodetavasti jõuavad Mehhikosse peagi ka mitmed teised uuenduslikud Eesti e-lahendused ning teistegi valdkondade ettevõtted,»lisas Paet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles