Fazeri kommivabrikus läks kommide täidis segi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fazeri šokolaad on ka Eestis väga tuntud.
Fazeri šokolaad on ka Eestis väga tuntud. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Fazer on otsustanud turult kõrvaldada osa Karl Fazer paberpakendis piimašokolaadikompvekkide karpe, mis sisaldasid Karl Fazer kommide asemel Geisha kompvekke.

«Praak tekkis eksimusest Fazeri tootmises, mille käigus pakendati pähklitäidisega Geisha kompvekid piimašokolaad Karl Fazer tähisega kompvekipaberitesse ning need omakorda komplekteeriti Soome ja Eesti turul müüdavatesse 320g Karl Fazer kommikarpidesse,» selgitas Fazer Eesti turundusjuht Riina Aamisepp.

Eestisse saadetud vale sisuga tooted tuvastati Fazer Eesti  poolt ettevõtte koostööpartneri ning kliendi vahelaos. «Nende toodete väljastamine peatati koheselt ning praaktooteid ei jõudnud ei jaekauplustesse ega ka tarbijateni,» kinnitas Aamisepp.

Yle teatel on vale sisuga kommikarpe u 69 000. Karl Fazeri kommikarpidel puudub märge selle kohta, et see võib sisaldada nisujahu ja pähkelid, sest originaalkommid neid ei sialda, kuna nende täidiseks on puhas piimašokolaad. Pähklid võivad olla ohtlikud allergikutele. 

Fazer on otsustanud müügilt kõrvaldada kommikarbid, mille parim enne kuupäev on 5.07.2013 ja tootmisaeg 5.09.2012. Soomes soovitatakse  vale sisuga tooted  viia tagasi müügikohta ning ostjale antakse raha tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles