Uued jõulutooted: pühadeporter, ahjukoot ja kartulivorstid

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannarootsi jõulupunn
Rannarootsi jõulupunn Foto: Rannarootsi

Sel talvel toovad ettevõtjad poodidesse mitmeid uusi jõulumaitseid: Felix pakub uutmoodi praekapsast, Saku porterit ning Rannarootsi lihatooteid.

Maag Lihatööstuse turundusjuhi Marek Mettase sõnul leiab selleaastasest Rannarootsi talvetoodete valikust nii traditsioonilisi verivorste kui ka erimaitselisi jõulupraade. Uute toodetena pakub Rannarootsi sel talvel ahjukooti küpsetuskotis, rannarahva kartulivorste sealihaga, suuri verivorste ja jõulupunne.

Samuti saab osta juba tuttavaid tooteid nagu seakael teriyaki kastmes, verivorstid suitsupekiga, ahjuvorstikesed astelpajupüreega lambasooles ning E-aine vabad laste toorvorstikesed lambasooles.

Novembrist jõudis kauplustesse Saku Pühadeporter, mis on spetsiaalselt tänavuseks aastalõpuks pruulitud eriliik Saku klassikalisest porterist. Saku Pühadeporteri puhul on porteri tavapärast maitset  vürtsitatud valge šokolaadi maitsega, mis annab Pühadeporterile magusa alatooni.

Pühadeporterit on soovitatav serveerida mõõduka suurusega pealt avatud klaasis temperatuuril 12-14 kraadi.

Felix tõi turule praekapsa porgandiga. Erinevalt teistest kapsatoodetest on searasva asemel kasutatud kodumaist rapsiõli. Seega on toode nüüd sobiv ka taimetoitlastele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles