IPhone 5 defitsiit: EMT lõi huvilistele SMS-teavituse süsteemi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
iPhone 5.
iPhone 5. Foto: Postimees.ee

EMTs on iPhone 5 müügiks loodud eraldi süsteem, kus telefoni soovija saab tellida endale SMS-teavituse, millega teatatakse talle, mis päeval uus partii telefone poodi jõuab. Ära müüakse kogus tavaliselt minutitega.

IPhone 5 osta sooviv Anu on uuest telefonist ilma jäänud juba kolm korda. «Kaks korda juhtus nii, et iPhone’id müüdi viie minutiga välja. Minul ega mu isal ei ole aga paraku võimalust igal hetkel arvutit kasutada,» kirjeldas Anu. «Täpselt nädala eest tuli e-poodi suurem kogus telefone, mida jagus õhtuni. Paraku oli siis minu isa pangakaardi päevalimiit täis saanud.»

Kuna ka enne oli neiul iPhone ja ta on selle mugavusega harjunud, siis ei taha ta enam ka teist sorti telefoni. «Ma mõtlesin ka, kas osta siis mõni vanem mudel, aga jõudsin järeldusele, et eks uus ole ikka parem,» ütles Anu, kes loodab järgmisel korral uue telefoni kindlasti kätte saada.

EMT avalike suhete juhi Kaja Sepa sõnul on iPhone 5 defitsiit kõikjal ning seda tuleb ka Eestisse väga vähe ja üksikute tarnete kaupa. Selleks, et kliendid ei peaks pidevalt peale passima, ongi nad võtnud huvilistelt telefoninumbrid ja saadavad neile teavet, kui uus partii on saabunud.

«Samas me siiski ei pane telefone n-ö leti alla neid teavitusnimekirjas olnud kliente ootama,» selgitas Sepp. «Nii võibki juhtuda, et kui teavituse saanud klient ostma jõuab, on telefonid juba otsas, sest info uue partii saabumisest levib huviliste seas ka meie teavituse väliselt.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles