Hinnatõus jõuab ka spordiklubidesse

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordiklubi Sparta
Spordiklubi Sparta Foto: Viktor Burkivski

Tallinna spordiklubides Sparta ja Zelluloos muutuvad jõusaalis käimine ja muud teenused lähikuudel kallimaks, hinnatõusu kaalub ka Arctic Sport.

«Hindade tõusu osas lähtume ennekõike pidevalt tõusvas joones kulgevast elukallidusest ja käesoleval ajal aktuaalsest elektrihinna tõusust, kuid samuti ka konkurentide hinnapoliitikast. Samuti võtame hindade muutmisel arvesse saali täituvust ja alade populaarsust ning sõltuvust kellaaegadest,» kommenteeris Zelluloosi spordiklubi juhataja Sirli Siimon.

Alates 1. detsembrist tõuseb Sparta spordiklubi liikmemaks 45 eurolt 49-le eurole, 10 korra ja 30 päeva kaart 55-lt eurolt 59-le ning ühe korra klubi ja jõusaali õhtuse külastuse hind tõuseb euro võrra 8-le eurole. Sparta teenindusjuht Sirli Huul teatab klubi kodulehel, et hinnatõus ei puuduta praeguseid liikmeid: «Kõik hetkel kehtivad liikmepaketid jätkuvad sama hinnaga.» Vanadele liikmetele pakutakse senisest soodsamat 41-eurost liikmemaksu.

Zelluloos plaanib tõsta kuupakettide hindu valikuliselt paari euro võrra ja langetada hommikust ühekordset fitness-pääsme hinda.

Ka Arctic Sport on kaalunud võimalikku hinnatõusu. «Eesmärk on jätkuvalt pakkuda kvaliteetseid ja mitmekülgseid  teenuseid,» põhjendas tegevjuht Rein Reitalu.

Audentes Fitness ei plaani eelseisvatel kuudel hindu tõsta. «Oleme oma hinnapoliitika ja kampaaniad eelseisvaks hooajaks planeerinud nii, et hindu järgnevatel kuudel enam tõstma ei peaks,» märkis Audentes Fitnessklubi juhataja Riin Raie.

Samuti ei kavatse hinnatõusuga kaasa minna spordiklubid MyFitness ja Arigato. «Soovime, et teenus oleks kättesaadav laiadele massidele, mistõttu jätame hinnad samale tasemele,» rääkis MyFitnessi juhatuse liige Erkki Torn.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles