Parts: Estonian Airi piletiomanikud ei kannata mingil juhul

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuki salong.
Estonian Airi lennuki salong. Foto: Jelena Rudi

Mis ka lennufirmast Estonian Air ei saaks, reisijad ei pea seetõttu kannatama, kinnitas majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts.

Kui lennuettevõte on raskustes, siis on üks keerulisemaid küsimusi see, et inimesed ei julge enam pileteid osta ja see teeb olukorra veel hullemaks, Partsi sõnul saab ta riigi poolt kinnitada, et ükskõik, milline stsenaarium ellu jõuab, reisijad ei kannata mingil juhul, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Kas piletid kompenseeritakse, leitakse muud variandid või mis iganes, selles mõttes tahaks süstida reisija jaoks optimismi,» märkis minister.

«Riik eelistaks, et meil oleks Eesti turust lähtuv lennuettevõte, sest see tagab parema lennuühenduse ja suurema mõju majandusele tervikuna, paraku on kindlasti olemas ka pessimistlikum variant,» ütles Parts vastuseks küsimusele, kas koondamine on viimane samm ettevõtte päästmiseks või on ees pankrot, lisades, et pankrot on alati ettevõttel õhus.

«Ehkki olukord on nende jaoks ebameeldiv, ei mõjuta see üldist tööturu seisu,» nentis Parts 146 koondatava kohta, märkides, et tõenäoliselt on suur osa neist tööturul väga nõutud inimesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles