Tarbija24.ee lemmik: koorene jogurt mustade kirssidega

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Farmi uued jogurtid.
Farmi uued jogurtid. Foto: Siiri Erala
Farmi piimatoodete sari on viimasel ajal täienenud mitmete uute maitsetega, lisandunud on mustade kirssidega, mustikatega, maasikate ja vaarikatega kooresed jogurtid ning pohla-linaseemne ja rabarberi-päevalilleseemne jogurtid. Tarbija24.ee korraldatud testis osutus neist parimaks mustade kirssidega koorene jogurt.

Koorene jogurt mustade kirssidega 3,9 punkti (maksimum 5 punkti)

Maitsjate hinnang: mõnus magus, meenutab veidi martsipani maitset, veidi vänge, hea suur kirsitükk sattus hamba alla, kreemikas, rammus.

Koju endale või oma perele ostaks seda 11 vastanust kaheksa.

Rabarberi-päevalilleseemne jogurt 3,8 punkti

Maitsjate hinnang: värske, maitsev, originaalne, hapukas, sihvkad ja rabarberitükid on head, seemnetükid ehmatavad, isuäratav välimus, roosamanna värvi.

Koju endale või oma perele ostaks seda 11 vastanust kaheksa.

Koorene jogurt vaarikatega 3,3 punkti

Maitsjate hinnang: mõnus koorene ja magus, täitsa vaarika maitsega, tunda vaarikamoosi maitset, jätab ebaloomuliku järelmaitse, tehislik, kõvad seemned segavad, värviline ja isuäratav.

Koju endale või oma perele ostaks seda kümnest vastanust viis.

Koorene jogurt maasikatega 3,1 punkti

Maitsjate hinnang: maasikaline, tugev maitse, liiga magus, kunstlik, maasikanätsu maitsega, maasika tükke vähe, hea koorene, tundub liiga rammus, erkroosa.

Koju endale või oma perele ostaks seda kümnest vastanust viis.

Koorene jogurt mustikatega 3,1 punkti

Maitsjate hinnang: täitsa hea maitse, meeldiv mustikajogurt, ei midagi erilist, liiga tavaline, igav, sarnane kõigi teiste mustikatoodetega, vähe maitset, imelik, tunda magusaine maitset, natuke liiga paksu koostisega.

Koju endale või oma perele ostaks seda kaheksast vastanust kolm.

Pohla-linaseemne jogurt 2,5 punkti

Maitsjate hinnang: pohla maitset vähe, maitseb nagu suvaline jogurt, ei saa aru, millest tehtud, mõrkjas, maitseb nagu halvaks läinud, hapu minu jaoks, seemned mõnusad pisikesed, seemned üldse ei meeldi, jäävad hamba vahele, välimus ahvatlev, kuid pole just parim.

Koju endale või oma perele ostaks seda 12 vastanust neli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles