Lugeja küsib: miks ei mahu Santa Maria uued purgid riiulisse?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Santa Maria uued maitseainepurgid ei mahu enam riiulisse.
Santa Maria uued maitseainepurgid ei mahu enam riiulisse. Foto: Lugeja pilt

Tarbija24 lugejale teeb muret, et Santa Maria uue disainiga purgid on veidi kõrgemad kui vanad ja need ei mahu tavapärasesse maitseaineriiulisse enam ära. Miks need selliseks disainiti?

Vastab Santa Maria turundusjuht Kadri Tolsberg:

Kui viisime läbi uuringuid uue riiulipaigutuse kohta, siis uurisime ka seda, milliseid muudatusi pakendites inimesed näha tahaksid.

Suurema korgi idee tuli sellest, et maitseainepurke tuleb sageli kasutada olukorras, kus söögitegijal on kiire ning käed märjad või toidused. Eelmine kork oli väga väike ja seda oli keeruline kiiresti ning märgade kätega avada. Uus kork on kõrgem, käepärasem ning peaks muutma söögitegemise kiiremaks ja lihtsamaks.

Kuna meie praegune purk sai uuringute käigus väga head tagasisidet ning seda peeti meeldivalt käepäraseks, siis me ei näinud vajadust seda muuta. Lisaks tuleb selliste muudatuste puhul tuleb arvestada paljude väga väikeste detailidega, millega võivad kaasneda väga suured kulutused. Näiteks kui muudame klaaspurgi mõõte, siis peavad need sobima ka meie liinidega.

Kahjuks ei osanud me ette näha, et uus kork võiks tekitada probleemi, kus purk ei mahu enam osadesse maitseaineriiulitesse ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles