Edelaraudtee muutis reisirongide väljumisaegu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edelaraudtee rong.
Edelaraudtee rong. Foto: Toomas Huik

Edelaraudtee korrigeerib alates 1. detsembrist 2012 reisirongide põhisõiduplaani - muudatused väljumisaegades jäävad peamiselt ühe kuni nelja minuti piiresse.

Edelaraudtee müügijuhi Annemari Oherdi sõnul on ulatuslikud remonditööd raudteel selleks aastaks läbi, mis lubab talvises sõidugraafikus teha lõplikke korrektiive.  «Koondasime vajalikud graafikumuudatused detsembri esimesele päevale. Edasi on sõiduplaanides eeldada stabiilsust,» rääkis Oherd.

Muudatused väljumisaegades jäävad üldjuhul ühe kuni nelja minuti piiresse. Eranditeks on hommikused Rakverest Tallinna ning Tallinnast Viljandisse suunduvad reisid, mis alates detsembrist väljuvad vastavalt kaheksa minutit varem ning kaheksa minutit hiljem ehk kell 5:45 ja 7:52.

Samuti tuuakse Narvast Tallinna suunduva rongi väljumisaeg reisijate soovil senisest 29 minutit varasemaks. Muudatus võimaldab Tapa jaamas ümber istudes jätkata tööpäeviti reisi Tartu suunas. Narvast kell 6:13 väljuma hakkav rong saabub Tapale kell 8:22, kust Tallinnast Tartu suunas sõitev kiirrong väljub argipäeviti kell 8:44.

Uudsena lisatakse hommikusele Rakvere-Tallinna rongile Kitseküla peatus, mis viidi sisse pealinna tööle sõitvate reisijate soovil. Tuleval kevadel on Kitseküla peatus kavas seoses pika ooteplatvormi valmimisega lisada ka kõigi teiste tavarongide sõiduplaani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles