Rautakesko sulgeb Lasnamäe kaupluse

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rautakesko ja K-Rauta on tuntud kaubamärgid ka eestlaste jaoks.
Rautakesko ja K-Rauta on tuntud kaubamärgid ka eestlaste jaoks. Foto: Peeter Langovits

3. detsembril sulgeb uksed K-rauta Lasnamäe kauplus.

Rautakesko juhatuse esimehe Alo Ivaski sõnul on K-rauta kõige vanema ja väiksema kaupluse sulgemise temaatika olnud õhus mõnda aega. «Sulgeme Lasnamäe kaupluse, et panustada olemasoleva kauplustevõrgustiku arendamisse.»

Lasnamäe kaupluse 26 töötajast jätkab ettevõtte administratiivüksuses ja teistes Tallinna kauplustes (Haabersti ja Tondi) kolmandik. Ülejäänud töötajad koondatakse seaduses ette nähtud korra alusel.

Pärast Lasnamäe kaupluse sulgemist tegutseb Eestis K-rauta kaubamärgi all kokku 8 kauplust. Lähiajal täiendavate kaupluste avamist ega ka sulgemist ettevõttel kavas pole

Olulist rolli mängib sulgemisotsuse juures ka Kesko kontserni üldine poliitika vähendada kulusid ning tõsta tootlikkust. Eesti kodu- ja ehituskaupade müüja Rautakesko AS kuulub Soome kaubandus- ja logistikakontserni Kesko, mis tegutseb Põhjamaades, Baltikumis ja Venemaal.

Kauplus avatakse veel tühjendusmüügiks 18. – 23. detsembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles