SEBE Noorte Ekspress hakkab tihemini sõidutama

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEBE buss
SEBE buss Foto: Priit Simson

SEBE lisab alates 1. detsembrist Noorte Ekspressi liinile neli uut igapäevast reisi nii Tallinna-Tartu kui Tartu-Tallinna suunal.

Alates 1. detsembrist lisanduvad Noorte Ekspressi liinile igapäevased väljumised Tallinnast Tartu suunal ja vastupidi kell 15:30 ja 18:30.

Oktoobris ja novembris lisandusid Tallinna-Tartu suunale uued väljumised reedeti ja pühapäeviti kell 22:00. Lisaks igapäevastele Tallinna ja Tartu vahelistele reisidele teenindavad reisijaid Noorte Ekspressid reedeti ja pühapäeviti ka Pärnu ja Narva suunal.

Kellel vanust alla 26, need saavad Noorte Ekspressi liinil poole soodsamalt sõita. Alla 26-aastased noored saavad kõigil SEBE liinidel sõita laupäeviti 50-protsendilise soodustusega. Vanemad kui 60 aastased inimesedsaavad 50-protsendilise soodustusega pileteid osta kõigile SEBE teenindavatele liinidele teisipäeviti, kolmapäeviti ja neljapäeviti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles