Puukool toetab jõulukuuskedega Maarja küla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Juhani puukooli istikukeskus.
Pildil Juhani puukooli istikukeskus. Foto: Sille Annuk

Juhani puukool annab tänavu iga ostetud jõulupuu pealt ühe euro Maarja küla jõulupeo korraldamiseks, jõululaua katmiseks ja tulevaks kevadeks aiatööriistade hankimiseks.

Puukooli turundusjuhi David Dzaganija sõnul on nad Maarja külaga teinud koostööd juba mitu aastat ja küla elanikud on käinud puukooli aitamas. «Tänavu kingime iga jõulupuu pealt ühe euro külale, müüme nende valmistatud jõulutooteid ning lisaks saavad inimesed annetada ka otse  korjanduskarpidesse,» rääkis Dzaganija.

Kogutav rahasumma läheb Maarja küla jõululaua katmiseks ning aiatööriistade ostmiseks. «Kuna nad käivad meil siin abiks, siis on nad ka oma külas usinad aednikud,» lausus Dzaganija. «Neil on huvi aiatöö vastu ning nii see koostöö on kujunenud.»

Jõulupuude müük algab puukoolis esimesest advendist, kuid juba praegu on turundusjuhi kinnitusel esimesed kuused ja nulud olemas. «Kuused on Eestist, nulud välismaalt,» lausus Dzaganija. Umbes kahemeetrise jõulukuuse hind jääb Juhani puukoolis tänavu kahekümne euro kanti, hinnad algavad kaheksast eurost. Puid müüakse Lohkva istikuäris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles