Viis kingitust, mida mehed vihkavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehv kingitus
Kehv kingitus Foto: SCANPIX

Kallile mehele jõulukingituse leidmine võib olla eriti keeruline. Kui tahad, et ta ei pettuks, siis vali midagi paremat, kui need viis asja.

Aegunud tehnoloogia

Poeriiulitelt võib pühade-eelsel ajal leida mitmeid tehnoloogiavidinaid, mida üritatakse soodsa hinnaga maha parseldada. Suurt rõõmu digitaalne pildiraam su kallimas ilmselt ei tekita, sest kuigi mõnda aega tagasi peeti selliseid asju lahedateks, siis nüüd peetakse neid kohmakateks vidinateks, mille peale on mõttetu oma raha raisata, kirjutab Fox News.

Kingitused, mis kannavad varjatud sõnumit

Miski pole ebameeldivam kui kingitus, mis eeldab vastutasu. Näiteks - kui tahad, et ta teeks remonti ja kingid mingi tööriista, siis vaevalt see talle rõõmu pakub. Muidugi oleneb ka mehest, kuid kingitus ei tohiks tekitada kohustusi. Kui mees palub ise sult midagi spetsiifilist, siis pane hoolsalt tähele, mida ta silmas peab ja küsi täpsustavaid küsimusi nii tootja kui mudeli kohta.

Inetu lips

Lipsu peetakse tihti mehele sobivaks jõulukingituseks, sest see on sobivas hinnas ja käib kokku piduliku üritusega, mida jõulud ju on. Alt minnakse sageli aga sellega, et valitakse suvaline kohmakas või inetu mustriga lips, millega mehel midagi peale pole hakata. Isegi kui su armsam kannab lipsu regulaarselt, siis mõtle järele, kas ikka tahad talle seda kinkida. Kui jah, siis vali midagi, mis talle tõeliselt sobiks, oleks moodne, kuid mitte liiga silmatorkav.

Kasutu nipsasi

Mõttetud trendiesemed nagu mobiilikaunistus või MoshiMoshi on juba paari kuu pärast kõigest rämps. Kui talle meeldib tehnika, vali midagi sellist, mis oleks ka praktiline – näiteks korralik kott sülearvutile.

Habemeajamisvahendid

Kas tahad olla see igav naine, kes kingib mehele valmispakitud habemeajamistarvikute kompleti? Mis oleks kui hellitaksid teda korraliku habemeajamisega juuksurisalongis? Nõnda saaks ta soovi korral ka kinkekaardi eest salongist ise endale vajalikke tooteid valida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles