Fazer pani kommipakki valed kommid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fazeri kommid. Pilt on illustreeriv.
Fazeri kommid. Pilt on illustreeriv. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Fazer teatas, et laevakauplustes müüdav Fazermint pralineekompvekkide karp võib eksituse tõttu sisaldada Geisha Dark kompvekke.

Probleem puudutab vaid üht kindlat pakendit ja partiid - Fazeri Soome tehases juhtunud eksituse tõttu pakendati Fazermint 350g kommikarpi mõnel juhul ka Geisha Dark kompvekke.

Geisha Darki täidis sisaldab allergeene: piima, nisujahu ja pähkleid, mis võivad tekitada allergikutel tõsiseid reaktsioone. Fazermint kompvekid sisaldavad küll piima, aga ei sisalda nisujahu ega pähkleid. Fazermint pakendil on ära toodud, et toode võib sisaldada vähesel määral pähkleid või mandleid.

Fazeri maiustuste tehas kutsub Soome, Rootsi ja Eesti müügikanalitest tagasi valesti pakendatud kompvekid. Toote parim enne tähtaeg on 25.10.2013.

Fazer palub kõigil Eesti tarbijatel, kes leiavad sellise kuupäevaga Fazermint kommikarbist Geisha Dark kompvekid, Fazer Eestiga ühendust võtta.

Fazermint 350g kommikarbi valestipakendatud partii koguseid võib esineda Eesti-Soome reisikaubanduse (laevad, lennujaamad) mõnes kanalis. Eesti jaemüügikauplustes vigast toodet ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles