Ilusalong loosib naistele välja uued rinnad

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilusalongi The Look kampaania
Ilusalongi The Look kampaania Foto: fitness.ee

Ilusalong The Look jagab stardikampaania käigus auhinnaks välja uued rinnad ehk rindade suurendusoperatsiooni, mille saab võita ainult naine.

Kampaaniat on Fitness.ee Facebooki lehel jaganud juba üle 600 inimese, kellest paljud on ka mehed. Ent meestel pole loosimisest siiski võimalik osa võtta.

«Meestele kindlasti rindu ei panda, see on ikka mõeldud naistele ja meestel pole mõtet osaleda,» teatas ilusalongi kontakttelefonile vastanud naine, kes ise salongis ei tööta.

Operatsiooni väärtus on 3000 eurot, kuid auhinda rahaliselt välja võtta ei saa ega ka näiteks edasi kinkida. «See ei ole nii, et kellelegi võib neid edasi kinkida. Vajalik on ikkagi arsti konsultatsioon, tegemist on ju päris protseduuriga. Meestel ei ole sellega midagi teha,» lisas ta.

Ilusalongis kohal siiski loosimisel osalemiseks käima ei pea. Arsti konsultatsiooni saab kokku leppida ka e-maili teel. Kampaania kestab 31. detsembrini ja 2. jaanuaril korjatakse nii e-maili teel saabunud avaldused kui ka koha peal täidetud kupongid kokku ning loositakse õnnelik välja. Operatsiooni teostab salongi koostööpartner Viimsi haigla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles