Lugeja: miks on eestlaste pilet venelaste omadest märksa odavam?

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vudila mängumaa piletite hinnad sõltuvad keelest.
Vudila mängumaa piletite hinnad sõltuvad keelest. Foto: Fragment koduleheküljest

Kui uskuda Vudila mängumaa kodulehte, siis tuleb venelastel maksta eestlastest  märksa kallimat piletihinda.

Venekeelse Postimehe lugejat Juri Desjatnikovi vihastas välja asjaolu, et  Vudila mängumaa hinnad sõltuvad külastatava kodulehe keelest. Nii näiteks on eestikeelsel lehel kirjas, et mängumaal on lapsepilet  8 eurot, täiskasvanu oma 6 eurot, aga venekeelse lehe järgi on need hinnad vastavalt 15 ja 10 eurot.

«Lähenevad jõulupühad ja koolilastel algab vaheaeg ning paljudes koolides otsustatakse praegu, kus ja kuidas saab klassiga koos aega veeta. Erandiks ei ole ka klass, kus õpib minu laps. Erinevate variantide seas oli ka ettepanek teha väljasõit Vudilasse,» rääkis Juri Desjatnikov. Aga mängumaa kodulehte uurides avastati, et eesti- ja venekeelse variandi hinnad erinevad. «Tuleb välja mis? Kui oled venelane, siis maksa rohkem?» lisas ta.

Vudila mängumaalt öeldi väljaandele, et seekord on tegemist kahjuks arusaamatusega, mille pärast kindlasti kliendilt vabandust palutakse. «Eestikeelsel lehel on jõulumaa hinnad ja teistes keeltes on hinnakiri muutmata ehk on nähtaval suvised mängumaa hinnad,» selgitati hindade erinevust. «Kuna jõulumaa puhul on tegemist valdavalt kohaliku projektiga, siis ei ole ka soome- ja ingliskeelset versiooni muutnud, kuid venekeelsel lehel, kus ka juttu jõulumaast, teeme muudatused kohe.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles