Viis põhjust, miks pühade ajal on tore vallaline olla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Jõulud võivad rahu ja õnnetunde asemel suurt stressi põhjustada. Paljud vallalised aga tunnevad pühadeperioodil end eriti kehvasti.

Kui jõulud on püha, mille keskmes on just pereväärtused ja lähedastega koos olemine, ei tähenda, et valllaine peaks seetõttu kannatama või kurvastama, kirjutab Huff Post. Kõik on ju siiski hea – pidulik õhkkond, peod, kingitused, nostalgiline muusika ja sõbrad, keda pole ammu näinud.

Mõnes mõttes on pühade ajal vallalise staatus isegi parem, sest reegleid on vähem ja saab rohkem ise otsustada, kuidas seda aega veeta.

Sa ei pea koju kuuske tooma

Kuusk on küll vahva, aga need okkad, kastmine ja ruumipuudus! Kui sul on lapsed, siis nemad ilmselt ikka soovivad koju jõulupuud, kuid üksikul inimesel sellist survet pole.

Sa ei pea vaaritama ja küpsetama

Aga kui sa seda teed, siis vaadatakse sulle alt üles. Wow, vallaline naine, aga milline kokk!

Keegi ei eelda, et saadad jõulukaarte

Tänapäeval on normiks lapsi jõuluriietesse riietada ja neid pildistada, et sugulastele jõulutervitusi saata. Kogu see stress ja kulu jääb sinu puhul ära. Vallalistelt jõulukaarte nii väga ei oodatagi kui pereinimestelt, sest see on kuidagi mõistetav, et nad neid nagunii ei saada.

Vali, millisele peole lähed

Sa ei pea saatma oma lapsi või meest pidudele, kuhu sa tegelikult minna ei taha.

Pole mehe sugulasi, kellega tülitseda

Abieluinimesed peavad pühade ajal selle murega sageli silmitsi seisma, sest partneriga kaasnevad ka kohustused tema sugulaste ees. Sugulasi ei saa aga valida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles