Osa poemüüjaid veedab jõuluõhtu kassas

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poodlemine jõulude.
Poodlemine jõulude. Foto: Marina Pushkar

Prisma peremarket on jõululaupäeval ja vana-aasta õhtul avatud kuni kella 21-ni. Rimi töötab pühade ajal küll lühendatud graafiku alusel, kuid selle eest on müüjad tööl 21. ja 22. detsembril südaööni.

«Jõululaupäeval ja vana-aasta õhtul sulgeme uksed kell 21.00. Tavapärasest hiljem avame kaupluse 1. jaanuaril, tehes uksed lahti 12.00,» kinnitas Prisma peremarketi kommunikatsioonijuht Kadri Lainas.

Rimi pressiesindaja Katrin Bats ütles aga, et pühade ajal on kaupluste avamis- ja sulgemisajad erinevad. Need määratakse vastavalt möödunud aasta kogemusele. Näiteks on Ülemiste Rimi avatud 24. detsembril kella 20-ni ja järgmisel päeval koguni 22-ni. Vana-aasta viimasel päeval kella 21-ni. 

«Hea uudis on see, et oleme sel aastal plaaninud vahetult enne pühi pikendada suuremate kaupluste lahtiolekuaega selliselt, et 21. ja 22. detsembril on pühadeoste võimalik teha lausa südaööni,» rõõmustas Bats.

Selver: töötajad saavad perega jõuluõhtu veeta

Selveri avalike suhete juht Annika Vilu ütles, et Selveris töötavad müüjad lühendatud graafiku alusel, et neil oleks võimalus mõnusalt perega jõuluõhtut veeta ja uut aastat vastu võtta.

See tähendab, et jõuluõhtul on kauplused avatud kella 20-ni ja 31. detsembril sõltuvalt kauplusest, kas 21 või 22-ni. 1. jaanuaril tuleb tööle tulla aga kell 10.

Ülemiste keskus ja Tartus asuv Tasku keskus on 25. detsembril ja 1. jaanuaril suletud. Tallinna kaubamaja on suletud vaid 25. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles