Lasteaia juhataja: kallitest jõulukinkidest võiks hoiduda

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Tallinna Männimudila lasteaia direktor Malle Sookruus ütles, et lasteaia töötajad on kõige rõõmsamad pisikeste ja isikupäraste kingituste üle, mis on sageli ise meisterdatud, kuid kallis kingitus võib õpetaja ära ehmatada.

«Meil on igal aastal kingitusi toodud. Tavaliselt rühma jõulupeol on kingitus oma rühma personalile vanemate poolt olemas,» rääkis Tallinna Männimudila lasteaia juhataja Malle Sookruus.

«Eks töötajad on muidugi rõõmsad, aga kingi tegemine kindlasti kohustuslik ei ole ja ega kõik lapsevanemad kingiringis kindlasti ei osale. Kes on valmis ja soovib, see panustab,» lisas Sookruus.

Tema sõnul on kinke olnud seinast-seina. «On isetehtud asju, keraamikat, aga on ka kommikarpe toodud. Näiteks on olnud küünlad, mida kaunistab rühma nimi ja pilt, või nimeline saunalina. Veel on kingitud küünlaalus töötaja nimega,» rääkis Sookruus.

«Õpetajatel on hea meel pisikeste ja isikupäraste asjade üle,» rääkis Sookruus lisades, et kallist kinki ei oota ükski õpetaja. «Ega need kingid üldjuhul ei olegi väga kulukad olnud. Eks vanematel on see jõuluaeg niigi väga kulukas. Oma lapsi on ju vaja meeles pidada,» ütles Sookruus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles