Tänavused kingihitid lastele: James Bondi auto ja Angry Birds

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mäng Angry Birds
Mäng Angry Birds Foto: AP / Scanpix

Tallinna kaubamaja lastemaailmas on sellel aastal jõuludel absoluutseks kingihitiks James Bond 007 autod, populaarsed on ka Angry Birdsi tooted.

«Kindlasti on detsembri müügitopis mänguasjad. Sellel aastal võib välja tuua absoluutsete hittidena lastemaailmas näiteks James Bondi 007 autod, mida on valikus mitmeid - puldiga ja puldita, kumme vilistavaid ja Bondi tunnusmuusikat mängivad,» selgitas Tallinna kaubamaja ostudirektor Anne-Liis Ostov.

Väga populaarsed on Ostovi sõnul igasugused Angry Birdsi tooted - helkuritest kuni lauamängudeni. Samuti on müügihitiks App Store´ist tuttavad pehme Talking Ben koer ja kass, kes kordavad kuuldud kõnet järgi - täpselt nii nagu mobiilirakenduses. Tüdrukutele on jätkuvalt populaarsed Monster High nukud ja poistele BeyBlade tooted. Jätkuvalt on ka topis Lego ja kõikvõimalikud arendavad mängud ja laumängud.

Ilumaailmas on Ostovi teatel väga populaarsed eksklusiivbrändide kinkekarp-komplektid, mis üksiktoodetega võrreldes soodsamad, samuti ostetakse kingituseks palju väärisehteid ja kelli. Väga populaarsed kingitused on ka kodumaise brändi JOIK tooteid.

Muusikapoes müüdi eelmisel nädalal kõige rohkem Maarja uut plaati Kuldne Põld, aga väga populaarsed olid ka Johansonide, Põhja-Tallinna, Liisi Koiksoni ja Jaan Tätte uued plaadid. DVD edetabelis olid Jääaja erinevad filmid, «Eestlanna Pariisis» ja «1+1».

«Meestele on populaarsemad kingitused endiselt lipsud, sokid ja aluspesu - nii juba aastast aastasse. Naistemaailmas on kingihittideks eksklusiivsed pesukomplektid, luksuslikud öösärgid ja rahakotid. Sellel aastal ostetakse väga palju kingituseks ka naiselikke mobiili ümbriseid ja i-padi kotte,» rääkis Ostov.

«Kodumaailma ostetuimate toodete hulgas on, nagu alati,  ka kõikvõimalikud jõulukaunistused ja küünlad, samuti ostetakse detsembris märgatavalt rohkem serviise, joogiklaaside komplekte ja kodumasinaid,» lisas Ostov ja nentis, et detsember on Kaubamaja jaoks tavapäraselt rahvarohke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles