Rannarootsi uutele vorstidele annab maitset astelpajupüree

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laste toorvorstikesed lambasooles.
Laste toorvorstikesed lambasooles. Foto: AFP / Scanpix
Maag Lihatööstus teatas, et toob suvehooajaks müügile Rannarootsi E-ainete vabad Laste toorvorstikesed lambasooles, mille valmistamisel on kasutatud ainult looduslikke komponente.

«Vaatamata sellele, et lihatoodete valmistamisel kasutatavad lisaained on inimese tervisele ohutud, leidub siiski tarbijaid, kes seavad oma toidule kõrgemaid nõudmisi ning püüavad E-koodi lisaaineid sisaldavate toodete tarbimist vältida,» rääkis Maag Lihatööstuse juht Peep Rahuoja.

Sel põhjusel ongi Maag uutes vorstides maitse ja värvi andmiseks kasutanud mitmesuguste maitsetaimede ja marjade ekstrakte. Näiteks on maitse ja säilivuse parandamiseks vorstidesse lisatud astelpajupüreed ning lihatootele omane roosakaspunane värvus saadi kuivatatud ja jahvatatud punastest viinamarjadest.

Vorstikesed on pakendatud 420-grammistesse pakenditesse ning orienteeruvaks hinnaks kauplustes on 41-42 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles