Tele2 langetas kõnekaardi minutihinna tavakliendi tasemele

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõnekaardid.
Kõnekaardid. Foto: Dmitri Kotjuh

Odavoperaator Tele2 langetas oma Smart kõnekaardi minutihinnad Tele2, EMT, Elisa ja Elioni võrkudesse kolme sendini, mis asetab kõnekaardi esmakordselt tavaklientidega võrreldavale hinnatasemele.

Tele2 Eesti kõnekaardi turundusjuhi Diana Teori sõnul on tegemist ajaloo kõige soodsama kõnekaardi pakkumisega ning sellega ei kaasne ühtegi varjatud tärnikest, teatas ettevõte. «Pakkumine pole piiratud ka kampaaniaperioodiks, vaid nii hakkabki olema,» kommenteeris Teor. Hinnad kehtivad kõigile uutele Smart kõnekaardi kasutajatele ning olemasolevatele klientidele peale ühe tavahinnaga sõnumi saatmist.

«Praeguste turulolevate kõnekaardipakettide hinnastamine on liiga keeruline. Samuti on kõnekaartide kasutamine lepingulistest tariifidest kordades kallim, kuid tegelikult selleks reaalset põhjust pole,» ütles Teor ja lisas, et hiljuti langetati näiteks kõnekaardiga 13 Euroopa riiki helistamise hinda ükskõik millise operaatori lepinguliste tariifidest märksa soodsamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles