Skandaalne «Viiskümmend halli varjundit» ja Tätte juhivad Apollo kingiedetabelit

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apollo uudiskirjanduse riiul.
Apollo uudiskirjanduse riiul. Foto: Apollo

Raamatukaupluste keti Apollo teatel ostetakse käesoleval jõulukuul kinkimiseks enim värskeid menuromaane ning populaarseimad raamatud on skandaalne «Viiskümmend halli varjundit» ning Sofi Oksaneni «Kui tuvid kadusid».

Samuti on Apollo teatel kinkijate seas väga populaarsed Jänku Jussi erinevad tooted eesotsas «Jänku Jussi numbriraamatuga», teatas poekett.

Apollo müügi- ja turundusjuhi Eha Panga sõnul on tänavu, nagu ka kõigi eelnevate jõulude puhul, kõige menukamad kinketooted just need, mis on äsja poelettidele jõudnud. «Kinki tehes soovime alati, et inimesel, kes kingituse saab, seda plaati, filmi või raamatut veel ei oleks. See on ka loogiline põhjus, miks iga aasta detsembris Apollodes kõige enam just uudistooteid müüakse – nende puhul on tõenäosus, et kingituse saajal seda veel ei ole, oluliselt suurem,» ütles Pank.

Muusikaplaatidest ostetakse tänavu eelkõige eestikeelseid albumeid. Enim on ostetud Jaan Tätte plaati «Äratund», millele järgnevad Eesti Raadio laste laulustuudio «Talveaja rõõmulaulud» ning Johansonide värske album nimega «Külm».

Filmidest on menukaimad 2012. aasta ülekaalukad laste lemmikud «Jääaeg 4», «Vaprake» ja «Madagaskar 3». Mängufilmidest ostetakse kingituseks enim aasta suurimat kinohitti, prantsuse draamat «1+1» („Intouchables“) ning Ilmar Raagi viimast linateost «Eestlanna Pariisis».

Samuti ostetakse Panga teatel jõulukuul kinkimiseks ohtralt erinevaid vaba aega sisustavaid tooteid ja mänge, nagu erinevad tegevuskaartide kogumikud ja doominod.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles