Lumi ja libedus tõstsid eeskätt kaskokahjusid

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii. Pilt on illustratiivne.
Avarii. Pilt on illustratiivne. Foto: Martin Ilustrumm

Salva kindlustuse teatel kasvasid novembris mullusega võrreldes hüppeliselt välja makstud kaskokindlustuse kahjud, samas kui liikluskindlustuse väljamaksed jäid samale tasemele.

Novembris kindlustusfirma poolt välja makstud kahjudest moodustasid suurima osakaalu kaskokindlustuse kahjud 272 200 euroga, mida on 75protsenti rohkem kui möödunud aasta samal ajal. Samal ajal ei näidanud kasvu liikluskindlustuse kahjud, mis jäid 242 300 euro tasemele.

Ettevõtte juhi Algor Orava sõnul kasvasid oktoobri lõpus ning novembri alguses järsult kaskokahjud eelkõige mahasadanud lume ja libeduse tõttu. «Enamiku kahjudest põhjustasid keerulised talvised teeolud. Lisaks liiklusõnnetustele sõidukite vahel toimus kehvade ilmastikuolude tõttu ka palju otsasõite aedadele, majaseintele, liiklusmärkidele ja teepiiretele,»märkis Orav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles