EMT ei võta veateatega superstaarisaate häälte eest tasu

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» kaheksas finaalsaade
Rasmus Rändvee, Elina Born, Toomas Kolk
«Eesti otsib superstaari» kaheksas finaalsaade Rasmus Rändvee, Elina Born, Toomas Kolk Foto: Jelena Rudi

Pühapäeval tekkis EMT võrgus «Eesti otsib superstaari» saate hääletuse ajal ülekoormus ning paljude hääletuskõnede peale kostus teade «Käsklust ei edestatud». Nüüd otsustas EMT, et need hääled läksid küll arvesse, kuid raha klientidelt nende eest ei võeta.

Kuna kliendile jäi veateatest mulje, et hääl ei läinud arvesse, prooviti mitmeid kordi ja oldi hiljem üllatunud, kui saadi teada, et iga helistamiskord oli siiski lugenud ja peavad nende kõigi eest maksma. Kusjuures iga kõne maksis suisa 95 senti.

EMT otsustas siiski klientidele vastu tulla ning nende kõnede eest tasu mitte nõuda. «Klient ei pea selle teemaga isegi mitte meie poole pöörduma, mingit avaldust tegema vms, neid kõnesid lihtsalt arvele ei kanta,» ütles EMT avalike suhete juht Kaja Sepp.

Samuti vaatasid nad üle, kuidas «Käsklust ei edastatud» kõned kolme finalisti vahel jagunesid ning kuna proportsioon jäi samaks, mis korrektse häälteate saanud sõnumite korral, siis hääletustulemust probleem igal juhul Sepa sõnul ei mõjutanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles