Tahvelarvuti võitnud jõuluootuse pilt on selgunud

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidupilt - Meie pere elab keset Lõuna-Eesti metsasid. 2-aastane perepoeg Siim ootab vägagi Jõule,sest vanaema räägib ikka iga päev päkapikkudest ja kellestki salapärasest Jõuluvanast,kes läbi tuisu aastas korra lapsi külastab.

Pilt on tehtud Sony Ericsson Xperia telefoniga.
Võidupilt - Meie pere elab keset Lõuna-Eesti metsasid. 2-aastane perepoeg Siim ootab vägagi Jõule,sest vanaema räägib ikka iga päev päkapikkudest ja kellestki salapärasest Jõuluvanast,kes läbi tuisu aastas korra lapsi külastab. Pilt on tehtud Sony Ericsson Xperia telefoniga. Foto: Kadi Kaljund

Postimehe jõuluootuse fotokonkursi  peaauhinna tahvelarvuti Samsung Galaxy Tab 2 võitis Kadi Kaljundi pilt jõule ootavast lapsest.

«Kuigi on tegemist võrdlemisi trafaretse fotoga, on see siiski kõige rohkem teemasse. Vaatad fotot ja näedki jõuluootust,» kommenteeris võidutööd žüriiliige, fotograaf Margus Ansu. Sama pilt oli ka teise žüriiliikme tartu Kõrgema kunstikooli õppejõu Vallo Kalamehe lemmik. «100 protsenti ootust ja imet,» sõnas Kalamees võidutööd iseloomustades.

Veebipoe Digizon.ee eriauhinna saab Marju ja Anett Kirssi pilt lastehaigla aknast, kus suurest plaanist eralduvad detailid. «Foto käib alati käsikäes piltniku enda pealkirja või pildilooga ja omandab selle toel mõtte. Siin on autori selgitus ja pildikeel harmoonias,» põhjendas Digizone esindaja Silvar Priman, miks otsustati just sellele pildil anda eriauhind. «Kui pere peab ka pühade ajal olema haiglas, siis loodame, et auhinnaks saadud veebikaamera aitab neil kodusest jõulurõõmust osa saada,» lisas ta.

Postimees võtab võitjatega ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles