Kodutute öömajad ootavad külla ka päeval

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öömaja järjekord.
Öömaja järjekord. Foto: Peeter Langovits

Seoses ilmade jätkuva külmenemisega on kõik Tallinna kodutute öömajad avatud ka päeval ning jõulu- ja vana-aastaõhtul saavad huvilised ka tasuta praadi.

Kodutute öömajad jäävad linnavalitsuse teatel ööpäev läbi avatuks kuni ilmaolude leebumiseni ning on ilmast sõltumata ööpäev läbi avatud ka jõululaupäeval ja aasta viimasel päeval. Nagu eelmistelgi aastatel, tuuakse ka tänavu jõululaupäeva õhtul, 24. detsembril ja vanaaastaõhtul, 31. detsembril öömajadesse jõulupraed: pakutakse verivorsti, kartuli ja magus-hapukapsaga ning magusaid saiakesi.

Öömajad asuvad aadressidel Akadeemia tee 34, Merelahe tn 4 ja Alasi tn 8. Kolmes kodutute öömajas on kokku 124 kohta ning varjupaikades ligi 140 voodikohta.

Ka Suur-Sõjamäe 6a  asuv päevakeskus on kohaks, kus kõik vältimatut sotsiaalabi, sealhulgas öömajateenust vajavad inimesed saavad abi kõigil tööpäevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles