Smartposti pakid liiguvad ka pühade ajal

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smartposti pakiautomaat.
Smartposti pakiautomaat. Foto: Elmo Riig / Sakala

Itella Smartposti pakiautomaadid on avatud kogu pühade vältel, pakiautomaatide täitmist ja tühjendamist ei toimu vaid teisipäeval, 25. detsembril ja 1. jaanuaril.

Erigraafiku alusel teenindatakse pakiautomaate 24., 26. ja 31. detsembril. Pakiautomaatide täitmist ja tühjendamist ei toimu 25. detsembril ja 1. jaanuaril. Kõik kaubanduskeskustes paiknevad automaadid on avatud vastavalt keskuste lahtiolekuaegadele.

«Teenindusajad põhinevad meie kogemusel nõudluse kohta ning tuleme siinkohal vastu klientide soovidele, et kõik pühadepakid jõuaksid sihtkohta,» ütles smartposti tegevjuht Risto Eelmaa.

Esmaspäeval enne pakiautomaadi tühjendamist saadetud pakid jõuavad Mandri-Eestis sihtkohta 26. detsembril.

Esmaspäeval enne pakiautomaadi tühjendamist saadetud pakid jõuavad Mandri-Eestis sihtkohta 26. detsembril. 31. detsembril enne pakiautomaadi tühjendamist saadetud pakid jõuavad Mandri-Eestis sihtkohta 2. jaanuaril. 1. jaanuaril pakiautomaatide täitmist ja tühjendamist ei toimu. 1. jaanuaril saadetud pakid jõuavad Mandri-Eestis sihtkohta 3. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles