Jõulunädalal müüdi Rimides 300 tonni mandariine

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mandariinid on sageli jõululaual.
Mandariinid on sageli jõululaual. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Rimi super- ja hüpermarketites müüdi jõulude-eelsel nädalal 300 tonni mandariine, kuid aina enam on Eesti inimesed hakanud ostma granaatõunu ja hurmaasid.

«Mandariinid on jätkuvalt eestlaste seas väga populaarsed pühadeaegsed puuviljad. Jõulunädala müüdi Rimi kauplustes üle kolmesaja tonni mandariine,» rääkis  Rimi turundus-ja kommunikatsioonijuht Andrija Lilleoja. Kokku on seni detsembris müüdud mandariine 800 tonni. Lilleoja lisas, et samas on eestlased avastamas tavapäraste õunte ja pirnide kõrvale eksootilisi ja tervisele kasulikke puuvilju nagu granaatõun ja hurmaa.

Võrreldes 2010. aasta detsembrikuuga on sel aastal enam kui kahekordistunud granaatõunade müük, kolm korda enam on ostetud mangosid, märgatavalt on kasvanud ka hurmaade ja melonite müüginumbrid. «Hurmaasid osteti jõulukuul rekordilised 75 tonni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles