Postiljon viskas lumekuuliga koera silmad vigaseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Express Posti postiljon. Pilt on illustreeriv.
Express Posti postiljon. Pilt on illustreeriv. Foto: Peeter Langovits

Neljanda jaanuari hommikul viskas Tartumaal Express Posti postiljon aias olevat koera lumekuuliga ning koera mõlemad silmad said kahjustada.

«Koeral on parema silma sarvkesta rebend. Teine silm pääses kergemini, aga veripunased on mõlemad,» kurtis koeraomanik Annika, kelle sõnul arvas loomaarst õnneks siiski, et koera silmad saavad terveks.

Postiljon põhjendas Annika sõnul koera lumekuuliga viskamist sellega, et koer on suur, haukus ja hüppas aia peale püsti.

«Jah, koer on tõesti suur ja haugub, aga just sellepärast on meil postkast tõstetud aiast piisavalt kaugele posti otsa, et ei tekiks olukorda, kus koer saaks kedagi näksata,» selgitas Annika. «Minu arvates ei anna see põhjust koera rünnata ega vigastada. Jäta siis ajaleht postkasti panemata ja anna teada, et on probleem.»

Express Posti kojukande direktori Karin Zeigeri sõnul on koertega juhtumid keerulised ning alati mitte päris ühesed, kuna osa inimesi kardab koeri rohkem kui teised – seetõttu võivad mõlemad pooled käituda oma hirmus ootamatult.

«Antud juhtumi puhul on tellija ning lehekandja omavahel kohtunud ja juhtum on lahendatud mõlemaid pooli arvestavalt,» ütles Zeiger.

Annika sõnul postiljon vabandust ei palunud, aga temaga vesteldes vähemalt tundus, et postiljon kahetses tegu. Kuna naine lõpetas ajalehe tellimuse, siis ei pea postiljon nende koeraga ka enam kokku puutuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles