Poodide sooduspakkumised koondati ühele veebilehele

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidupoodide pakkumised.
Toidupoodide pakkumised. Foto: pakkumised.ee ekraanitõmmis

Portaalist saab vaadata sooduspakkumisi nii poekettide kaupa kui ka tootegruppide kaupa. Kõige suurema soodustusega tooted on ära toodud veebilehe alguses.

Sooduspakkumiste portaalis on näha, et kõige rohkem pakkumisi teeb hetkel Selver, Maksimarket ja Konsum. Portaali juhi Tanel Tarkmehe sõnul uuendavad poed pakkumisi igal nädalal. Sageli on sooduspakkumine ühele ja samale tootele mitmel poeketil korraga. Ka soodusprotsent võib sama olla, kuid hind erineb ikkagi. Tarkmehe sõnul on huvitav jälgida, kuidas hinnatase poodides erineb.

«Reklaamlehtedes, mis postkasti tulevad, on kõik tooted segamini. Inimestel on tekkinud negatiivne suhtumine lehtedesse, need visatakse minema ka siis kui mingi huvi pakkumiste vastu on,» rääkis Tarkmees, kelle sõnul hakati poekettide pakkumisi veebilehele koguma detsembris.

«Poed saadavad uudiskirjad laiali ja need on ka internetis olemas. Võtame sealt pakkumised ja sisestame,» selgitas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles