Tallinn aitab pensionäridega suurendada apteegiketi turuosa

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Keldrima
Vahur Keldrima Foto: Toomas Huik

Tallinna linnavalitsus suunas ahvatlevat ravimisoodustust pakkudes tuhanded linlased konkurssi korraldamata või valikuvõimalust pakkumata ühe kindla apteegiketi kliendiks, aidates nõnda ettevõtet selle turuosa suurendamisel.

Nimelt pakub Tallinn alates tänavusest aastast pensionilisa saavatele linlastele apteegikaupade ostul 10protsendilist soodustust, kirjutab Õhtuleht.

Koostööpartneriks soodustuse pakkumisel valis linn Euroapteegi. Eelmise aasta 1. oktoobri seisuga elas Tallinnas 93 000 pensionilisa saajat.

Linna sotsiaal- ja tervishoiuameti juhataja Vahur Keldrima ütleb, et Euroapteek valiti pilootprojekti läbiviimiseks, kuna neil on Tallinnas 21 apteeki, nad on suuruselt kolmas müügivõrk Tallinnas.

«Kahel suurimal apteegiketil - Apotheka ja Apteek1 on juba seenioridele omad sooduspaketid (Seeniorkaart) rakendatud koostöös pankadega,» märgib Keldrima. Ja lisab, et pilootprojekti edukal rakendumisel võib kaaluda lepingupartnerite ringi laiendamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles