Võru linn hakkab linnapilti elavdama Navitrolla joonistustega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru linn pakub maja renoveerijatele võimalust kaunistada oma maja seinad Navitrolla joonistustega.
Võru linn pakub maja renoveerijatele võimalust kaunistada oma maja seinad Navitrolla joonistustega. Foto: Võru Linn

Võru linn teatas, et seoses veetorni valgustamisega tekkinud diskussiooniga, et paljudel kortermajadel puudub ilus väljanägemine, pakub Võru linn kõigile majaomanikele ja korteriühistutele, kes on nõus oma maja soojustama, võimalust saada elamu fassaadile Võru oma kunstniku Navitrolla joonistused.

Piltide eesmärk on mitmekesistada linnapilti ja lisada omapära. Linn pakub majadele Navitrolla joonistusi tasuta, ainukeseks tingimuseks seatakse majade soojustamine, et hiljem tehtud tööd mitte rikkuda. Kui maja on soojustatud, palume pöörduda linnavalitsuse poole, et kokku leppida, millist pilti tahetakse ja kunas maalimisega alustatakse.

Huvilised saavad ise valida, millist joonistust oma majale teha. Antud pildile on lisatud vaid mõned mõtted, ülejäänud piltidega saab tutvuda näiteks Navitrolla Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles