Kesklinna kõrts keeldub vene keeles teenindamast

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna oli pubi uksel juba leebema sõnastusega silt.
Täna oli pubi uksel juba leebema sõnastusega silt. Foto: Uwe Gnadenteich

Tallinna pubi Lost Continent deklareerib, et teenindab külastajaid vaid eesti ja inglise keeles, reageerides sellega venekeelsete noorte märatsemisele baaris.


Lost Continendi juhataja Andre Matsovi sõnul võttis ettevõtte juhtkond vastu otsuse teavitada kliente sellest, et baaris toimub teenindamine ainult eesti ja inglise keeles, vahendas

ERR Novosti

.

Matsovi sõnul üritas eelmisel laupäeval üks seltskond suhelda ettekandjaga vene keeles. Kui ebakained külastajad taipasid, et neid ei mõisteta, sõimasid nad tütarlapse ropult läbi. Tagatipuks süütasid nad ka meeste tualettruumi, mille kohta pubi töötajad tegid politseile avalduse.

Esialgu hoiatas pubi uksel olev silt: «Alates 18. 04. 2009 teenindame Teid ainult eesti ja inglise keeles!». Täna lõunaks oli see asendunud leebema variandiga: «Lugupeetud Lost Continendi kliendid! Meie teeninduskeelteks on eesti ja inglise keel!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles