Eesti pere sai poest täiesti tühja maisikepikeste paki

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lotte maisipulkade karp oli täiesti tühi.
Lotte maisipulkade karp oli täiesti tühi. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Soomes elav Eesti pere avastas alles kodus, et olid poest saanud täiesti tühja Lotte maisikepikeste karbi. Toote Eesti esindaja on valmis karbi ümber vahetama, kuigi ei ole seotud selle müügiga Soomes.

«Kuna Lotte maisipulgad on meie peres popid asjad, siis võimaluse korral ostame neid ka alati omale koju,» kirjutas  Soomes elav Eleri Mäesalu. Jaanuari alguses käis ta üle pika aja Helsingis Eesti poodi, kust ostis  lastele üllatuseks paki Lotte maisikepikesi. Kuna paki tõi müüja, siis rohkem ta sellele tähelepanu ei pööranud.

«Kodus hakkasin asju kotist välja tõstma ja avastasin, et Lotte maisipulkade pakk on kinni, kuid sees ei ole sellel mitte midagi. Ühesõnaga, saime kauplusest kaasa tühja maisipulkade pakendi,» kirjutas naine. Ta tunnistab tagantjärgi, et karp kaalus ka tavapärasest märksa vähem. Naise kinnitusel on karp siiani alles ja soovi korral on pere valmis selle vahetuskaubaks tagastama kellelegi, kes vastaks neile, kuidas selline asi on võimalik.

Eestis vahendab Leedus toodetud Lotte maisikepikesi firma LTT ning selle juhataja Lea Ridamäe arvas, et ilmselt võib olla tegu tootmise praagiga.

«Eestis ei ole meil sellist toodet avastatud ega meie poole murega pöördutud, kuid julgen arvata et tegu oli üksikpakiga ja ilmselt tootmise praagiga,» kirjutas Ridamäe. Ta soovitas pereemal pöörduda selle probleemiga Soomes asuvasse kauplusesse, kust tühi pakk osteti ning paluda see ümber vahetada. «Nii käitume ka meie Eestis tarbijatega, kes on saanud praaktoote ükskõik millise tootja poolt toodetuna,» kinnitas Ridamäe.

LTT juhi sõnul on ettevõte valmis toote ringi vahetama ka Eestis, kui pere peaks siia sattuma,  ja siis tootjale reklamatsiooni esitama. «Aga selleks tõepoolest vajame ostutšekki ja toote karpi,» rõhutas Ridamäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles