Hesburger avas oma esimese restorani Raplas

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sikupilli keskuses asuv Hesburger
Sikupilli keskuses asuv Hesburger Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Sel nädalavahetusel avas Raplas uksed 30. Hesburgeri restoran Eestis.

Ettevõtte investeering uude restorani on 250 000 eurot ja tööle asub seal üheksa inimest. Uus restoran on avatud iga päev kell 9.00 – 22.00 ja korraga saab seal einestada 42 külastajat. Restoran asub Rapla vastavatud Rappeli keskuses.

Hesburgeri arendusjuhi Ieva Salmela sõnul andis Rappeli keskuse valmimine Raplasse juurde väga hea asukohaga kaubanduspinna, mis sai ka otsustavaks, kui Hesburgeri Raplasse laienemine kõne alla tuli.

Hiljutise uuendusena on kõikidel Hesburgeri eine ostjatel võimalus vahetada einetes sisalduvad friikartulid kas värskete porgandite või salati vastu.

Hesburgeril on täna Eestis 30 restorani, ettevalmistamisel on 31. restorani avamine. Kokku on Baltikumis praegu 96 ja Soomes 265 Hesburgeri restorani. Hesburgeri restoranides töötab kolme Balti riigi peale kokku 1060 inimest, aasta jooksul lisandub sadakond uut töökohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles