Euroopat tabas Monster High nukkude põud

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uued moekad Monster High nukud.
Uued moekad Monster High nukud. Foto: Andres Haabu / Postimees

Populaarne nukuseeria Monster High on kogu Eestis poeriiulitel otsa lõppemas, sest 2012. aasta tootmine Ameerikas ei jõudnud nõudlusele järele.

«Kuna kogu Euroopas on Monster High nukkude populaarsus olnud oodatust kordi suurem, siis kahjuks ei jõudnud 2012. aastal tootmine nõudlusele järele,» kommenteeris nukkude maaletooja Rimonne müügijuht Küllike Tiik.

Tiik lisas, et kohe jõuab Rimonne´i lattu uus valik 2013. aasta nukkudest. «Loodetavasti saavad ka kõik kaupluseriiulid ja ühtlasi ka väikeste tüdrukute unistused täidetud,» lisas ta.

Monster High on Ameerikas suurkontserni Matteli toodetud nukuseeria, mis jõudis aasta tagasi müügile ka Eestis. Monster High nukkude hinnad algavad Eestis 18 eurost, USAs saab lelusid osta ka 15 USA dollariga. Kõige kallim komplekt maksab Tartu kaubamajas ligi 60 eurot. Edasimüüjate sõnul mõjutab hinda eelkõige väike kogus, mida maale tuuakse.

«Need on täielikud müügihitid. Kuna kõik tahavad ju hitt-tooteid saada, siis varud lõppevadki otsa,» kommenteeris Juku mänguasjakeskuse omaniku Kotryna OÜ turundusjuht Enel Lausa ja lisas: «Eks Rimonne jagab meile kõigile natuke siia ja natuke sinna, aga kuna see toode on ilmselt üle maailma täielik hitt ja kuna Eesti tellimus on küllaltki väike, siis meile antakse näputäis.»

Monster High nukke müüakse Eestis Kaubamajas, Juku Mänguasjadekeskuses, XS Mänguasjade poes ja mujalgi kaubakettides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles