Lugeja küsib: miks aeguvad Partnerkaardi boonuspunktid nii ruttu?

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ostjad Selveri kassasabas.
Ostjad Selveri kassasabas. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Selveris kõlavast reklaamist jäi kõrva, et Partnerkaardi boonuspunktid aeguvad jaanuari lõpus. Miks saab neid punkte nii lühikest aega kasutada?» soovis lugeja teada.

Küsimusele vastab Tallinna Kaubamaja ostudirektor Anne-Liis Ostov.

Eelmisel aastal kogutud boonuspunktid tuleb tõepoolest ära kasutada jaanuarikuu jooksul. Sellel aastal kogutud punktide pärast muretsema ei pea - need kehtivad kuni 2014. aasta jaanuari lõpuni.

Punktidele kehtivusaja määramine on kõikides boonussüsteemides tavapärane praktika. Usume, et Partnerkaardi aktiivsel kliendil  on punktide kulutamiseks piisavalt aega   - näiteks 31.detsembril tehtud ostu eest saadud punkte on aega  kasutada terve jaanuarikuu vältel ja  seda piiramatult kõikides Tallinna Kaubamaja kontserni kauplustes: Selveris, Kaubamajas, I.L.U.-s, ABC KINGas, SHU-s.  Kõik meie klienditeenindajad tuletavad iga ostu korral punktide aegumist ka aktiivselt meelde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles