Colonna Kinnisvara peatas Roostaluga töösuhte

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Colonna kinnisvara juhatuse liige Marek Õunamägi.
Pildil on Colonna kinnisvara juhatuse liige Marek Õunamägi. Foto: Liis Treimann / Postimees

Colonna Kinnisvara juhatuse liige Marek Õunamägi teatas, et töösuhe maakler Relika Roostaluga on peatatud, kuni käimasolev kohtuvaidlus leiab lahenduse.

«Colonna Kinnisvarale on äärmiselt oluline ettevõtte maine ja usaldusväärsus klientide silmis, aga sama tähtis on ka meie kaastöötajate professionaalsus. Antud olukorras on tegemist Relika Roostalu ja perekond Pihelgate eravaidlusega, mis ei ole seotud Colonna Kinnisvaraga ja meie koostööpartneri Relika Roostalu tööga,» rääkis Marek Õunamägi.

«Siiski oleme otsustanud peatada koostöö Relika Roostaluga, kuni oleme saanud täpsema ülevaate esilekerkinud probleemi täpsematest asjaoludest ning käimasolev kohtuvaidlus leiab lahenduse,» ütles ta.

Õunamägi nentis, et olukord on äärmiselt kahetsusväärne kõigile osalistele. «Ilmselgelt on selle üürivaidlusega kahjustatud Relika kui kinnisvaramaakleri tööalane maine ja maakleri kutse-eetika,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles