Peterburi rongis pakutakse sooja toitu

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka toitlustuskohad peavad toidu kohta teavet andma.
Ka toitlustuskohad peavad toidu kohta teavet andma. Foto: SCANPIX

Go Rail uuendab veebruari esimesel nädalal rahvusvaheliste reisirongide pardamenüüd – Peterburi rongis hakatakse pakkuma sooja toitu ning esmakordselt on menüüsse lisatud ka mahetooted.

Go Raili arendusdirektori Jolan Ševtsovi sõnul tugineti uue pardamenüü koostamisel reisijate tagasisidele. «Näiteks on kliendid huvi tundnud sooja toidu vastu Peterburi rongi pardal. Seda võimalust me alates veebruarist ka pakume – valikusse lisanduvad supid ja praed,» rääkis Ševtsov.

Edelaraudtee kogemusele tuginedes otsustati menüüsse lülitada ka mahetooted. «BIO-märgistusega tooted on Edelaraudtee kiirrongides enim nõutud artikliteks, mistõttu otsustasime neid hakata pakkuma ka rahvusvahelistes rongides. Kui reisijad mahetooted hästi vastu võtavad, siis laiendame valikut veelgi,» lubas Ševstov.

Pardamenüü uuendamisega samaaegselt ühtlustab Go Rail Moskva ja Peterburi rongides pakutavat toiduvalikut, kuna reisijate eelistused suures osas kattuvad. «Ühtlasi võimaldab suuremalt tarnekoguselt saadav hinnavõit pakkuda reisijatele toitlustust soodsama hinnaga,» selgitas Ševtsov.

AS GoRail korraldab rahvusvahelist reisijatevedu Tallinna-Moskva ja Tallinna-Peterburi rongiliinidel. Lisaks müüb ettevõte sõidupileteid Baltimaade, SRÜ ja nende maadega ühenduses olevate riikide linnadevahelistele reisirongidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles