Väikelapse magustoidus peitus terav oga

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaarikamagustoidus peitus ootamatu lisand.
Vaarikamagustoidus peitus ootamatu lisand. Foto: Lugeja pilt

Väikelapsele vaarikamagustoitu pakkunud ema avastas sealt seest oga, pood lubas kauba kohe müügilt kõrvaldada.

Postimehe lugeja Kristina pakkus oma 1,5-aastasele lapsele eile Lasnamäe Prismast ostetud  desserti «Vaarikamagustoit», laps sõi seda pisut, kirjutab venekeelne Postimees. Ema otsustas toidu ise lõpuni süüa ning ta suhu sattus terav ese, mis meenutas oga.

Prisma pressiesindaja Kadri Lainas oli juhtumist üllatunud. «See kaup nagu ka muud selle tootja toodang võetakse kohe müügilt ära,» kinnitas ta. Lainas lubas, et poekett võtab tootjaga ühendust.

«Vaarikamagustoitu» toodab HTÜ Tootmise OÜ, mis müüb oma kaupa Hiiu Köögi kaubamärgi all. Ettevõtte juht Agu Kohari võttis ise toimetusega ühendust ja ütles, et see on lihtsalt uskumatu. «Me töötame 20 aastat ja see on esimene selline pretensioon. Viime läbi uurimise ja tugevdame kontrolli. Kui aus olla, siis mulle ei mahu pähe, kuidas võõrkeha võis sattuda magustoitu,» sõnas juhataja. Ta kinnitas, et ettevõte teeb kõik selleks, et midagi sellist enam ei korduks.

Kohari sõnul koosneb vaarikamagustoit kolmest komponendist: hapukoorest, koorest, mida ostetakse Tere käest, ja vaarikamoosist, mis on pärit Tallinna külmhoonest. «Me kontrollime kõike hoolikalt ja võtame ostjatega ühendust,» lubas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles