Ehitaja: tellija plaan oligi meil nahk üle kõrvade tõmmata

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renoveerimistööd. Illustratiivne foto.
Renoveerimistööd. Illustratiivne foto. Foto: Heiko Kruusi / Linnaleht

Pärnu ehitusettevõtte Martin Ehitus OÜ juht Mart pole 2004. aastal tehtud töö eest Tallinna Sõpruse pst 22 ridaelamuboksi omanikelt siiani täit raha kätte saanud.

«Olen kohtuskäimistele kulutanud ligemale 18 000 eurot. See on sama summa, mis korteriühistu algselt võlgu jäi,» rääkis Mart Õhtulehele.

Maja soojustustööd tellinud Tallinna ridaelamu korterühistu, mis äriregistri andmetel on hoopis mittetulundusühistu, ei tasunud firmale tehtud töid, kuna leidsid, et tegemist on praagiga ja ehitustööd lõpetati lubatust hiljem. Mart kaebas seejärel ridaelamu kohtusse, kuid avastas, et mittetulundusühinguna ei vastuta kinnistuomanikud ehitajale tasumatajätmise eest isiklikult.

«Olen läbi kolme kohtuinstantsi saavutanud siiski selle, et kinnistuomanikud maksid ära 260 000 krooni. Ligemale pool kohtu poolt väljamõistetud summast on aga endiselt saamata,» märkis Mart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles