Lugeja küsib: miks rinnahoidja traadid tihti välja tulevad?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linette´i pesu.
Linette´i pesu. Foto: Liis Treimann / Postimees

Tarbija24 lugeja soovib teada, miks rinnahoidjatest traadid tihti välja tulevad ja kuidas seda saaks vältida?

Vastab pesufirma Triumph International esindaja Toomas Vau:

Kui probleemid tugikaartega ilmnevad juba paari esimese kandmise jooksul, on tegu loomulikult praagiga.

Triumph rinnahoidjates kasutatakse tugikaari, mille otsades on spetsiaalsed ümarad plastist otsikud. Lisaks on uuematel mudelitel kasutuses ka nn «3D» tugikaared, mis on väga elastsed ning jälgivad kõiki «kehakumerusi». Osal hinnalisematel mudelitel ja eriti suuremate suuruste puhul on väga head vastukaja leidnud «amortisaatoritega» tugikaared. Nende otstes on väikesed vedrud, mis vähendavad survet kehale ning  parandavad oluliselt kandmismugavust. See kõik peaks tagama, et tugikaared püsiksid kindlalt omal kohal.

Siiski võib esineda juhtumeid, kus tugikaare kanali õmblus otstest puruneb. Seda võib põhjustada valesti pesemine (ilma pesukotita masinas) ning aja jooksul loomulikult ka kandmine. Ei saa jätta mainimata, et inimese higi on väga agressiivne. Ka valesti valitud suurus võib tekitada probleeme tugikaartega. 

Vastab Tallinna kaubamaja vanemostujuht Ines Ratas:      

See võib olla tingitud madalama hinnaga toodete puhul kehvast kvaliteedist või ka valesti pesemisest. Kindlasti pesta rinnahoidjaid selleks ette nähtud riidest pesukotis ja mitte liiga suurel kuumusel. Veel parem on pesta pesu käsitsi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles