Muhu kalakohvik teeb suvel taas uksed lahti

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalaroog.
Kalaroog. Foto: SCANPIX

Möödunud augustis tegevuse lõpetamisest teatanud Muhu kalakohvik ei jäta siiski jonni ning avab oma uksed ka eeloleval suvel.

«Miks peaks kohvik kinni olema, ta oli ju populaarne koht, kus inimesed tahtsid käia,» ütles Saarte Häälele perekohvikut värske toorainega varustanud pereisa Andrei Prii.

Möödunud augusti lõpus teatas kalakohviku pidaja Kristjan Prii, et ta on otsustanud pärast viieaastast tegutsemist kohviku sulgeda, lõpetada õpingud kõrgkoolis ning pühenduda tööle arhitektina.

Praeguse seisuga on selge juba niipalju, et Kristjan Prii asemel hakkab vägesid juhatama ja leti taga külastajaid teenindama tema õde Mariette Aavik, kes isa sõnul on samuti väga hea suhtleja. Mõistagi on pereärile nõu ja jõuga valmis abiks olema ka kohviku endine peremees Kristjan Prii.

Mitmel korral Eesti viiekümne parima toitlustuskoha hulka valitud Muhu kalakohviku edu taga on Andrei Prii sõnul pereema hea söögitegemisoskus ja värske tooraine, mida igal hommikul otse merest tuuakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles