Selver korjas müügilt ebameeldiva lõhnaga mandariinipartii

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mandariinid.
Mandariinid. Foto: Margus Ansu / Postimees

Selver korjas lettidelt üleeile kauplustesse jõudnud mandariinipartii, millel täheldati ebameeldivat lõhna. Mandariinid saadeti veterinaar- ja toiduametisse ning põllumajandusuuringute keskuse laborisse analüüside tegemiseks.

«Saime teenindajatelt ja klientidelt tagasisidet, et mandariinipartiil on ebameeldiv lõhn ning korjasime selle eile müügilt ära,» rääkis Selveri välississeostu juht Margit Kissa. «Kõikidesse kauplustesse selle partii mandariinid ei jõudnud ning väljas on ka varasema partii viljad, seega ei puuduta probleem kindlasti kõiki viimasel kahel päeval müüdud mandariine,» lisas ta.

«Vabandame klientide ees ning maksame infoletis tšeki alusel raha tagasi kõigile, kes tundsid eile või üleeile ostetud mandariinidel ebameeldivat lõhna.»

Juhtumiga on kursis nii veterinaar- ja toiduamet kui tarbijakaitseamet. Praeguseks pole veel selge, mis põhjustas ebameeldiva lõhna. Selver palub esitada kõik pretensioonid kaupluse infoletti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles