Lugeja küsib: miks on Swedbanki Deebetkaart Plussi kuuhooldustasu deebetkaardi omast kõrgem?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eraisikute finantsvarad Balti riikides kasvavad senisest aeglasemalt.
Eraisikute finantsvarad Balti riikides kasvavad senisest aeglasemalt. Foto: Tiina Kõrtsini

«Swedbank reklaamib võimalust vahetada oma vana kaart Deebetkaart Plussi vastu, kuid kuskil reklaamides ei vihjata sellele, et vahetuse järel läheb kaardi kuuhooldustasu kallimaks. Kui minu tänasel kaardil on kuuhooldustasu 0,96 eurot, siis DeebetPluss kaardil on see 1,28 eurot. Aasta peale tuleks seega ligi neli eurot lisaks maksta. Miks see nii on?» soovib Swedbanki klient teada.

Vastab Swedbank AS pressiesindaja Mart Siilivask:

Uuel kaardil on rohkem maksevõimalusi kui harilikul deebetkaardil - DeebetPluss kaardiga on võimalik maksta internetipoodides, osta lennupileteid ja broneerida hotelle. Siiani olid need toimingud võimalikud vaid krediitkaartidega makstes. Lisaks on DeebetPlussil loomulikult olemas kogu tavadeebetkaardi funktsionaalsus, mis võimaldab tasuda ostude eest Eestis ja välismaal, sooritada sularaha sisse- ja väljamakse, infopäringuid, makseid sularaha automaatides ning koguda preemiapunkte. Teisisõnu pakub see kliendile varasemaga võrreldes täiendavaid võimalusi, panga kaardisüsteemide haldamise osas toob see aga kaasa lisatööd ja -koormust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles