Inimesed said vastlapäeval säilimisaja ületanud kukleid

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vale säilimiskuupäevaga kukkel.
Vale säilimiskuupäevaga kukkel. Foto: Erakogu

Pagari- ja kondiitritoodete valmistaja Pere tunnistas, et inimfaktorist tuleneva eksimuse tõttu sattus vastlapäeva kuklitele vale säilimiskuupäev, ent kuklid olid igati värsked.

«Väga paljud inimesed ostsid täna Pere vastlakukleid ja kahjuks pidid nad saama suure pettumuse osaliseks, sest vastlakuklid olid kõvad ja vanaks läinud. Tuli välja, et vanale sildile on uue säilimiskuupäevaga silt peale kleebitud. Kuklid ise on eilse kuupäevaga,» kirjutas lugeja. Teine lugeja lisas: «12. veebruaril Elva Konsumist ostetud vastlakuklite säilimiskuupäevaga toimub mingi anomaalia.»

Pere müügijuht Andrus Martmaa teatas, et firma on antud probleemist teadlik ja tunnistab oma eksimust.

«Seoses kahe tähtpäevaga (vastlapäev ja sõbrapäev) ühes nädalas on tootmismahud meie jaoks planeeritult suuremaks kasvanud. Olukorra lahendamiseks kasutati tootmistegevuses palju uut tööjõudu. Koos sellega tekkisid inimfaktorist tulenevad eksimused nii tehnoloogiliste tootmisprotsesside järgimisega kui ka lisaks eksimused pakendi markeerimisel,» põhjendas Martmaa.

Martmaa sõnul tegeles firma probleemiga koheselt, kuid seoses toote kiire liikumisega kaubanduses ei jõutud teostada kogu tootepartii tagasikutsumist kauplustest.

Martmaa kinnitusel ei olnud vastlakuklid tegelikult vanaks läinud. «Kahjuks jätsid teineteisega mitteseotud kahe eksimuse tekkimine tarbijale mulje ümbermarkeeritud aegunud tootest. Oleme tänaseks kõikide meile laekunud kaebustega tegelenud ning saavutanud positiivsed lahendused. Vabandame veelkord tarbijate ees,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles